МАРТИН ИВАНОВ С КУПА ЗА НАЙ-АТРАКТИВЕН УЧАСТНИК ПО STREET FITNESS

Усмивки и емоции беляза Коледния турнир по стрийт фитнес в София На 17.12.2022г. на втория етаж на Централна ЖП гара в София се проведе първият Коледен турнир по стрийт фитнес с деца и младежи от цялата страна в рамките на националната инициатива „Коледа за всяко дете“, организирана от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата на БДЖ, ДП „НКЖИ“, район „Сердика“ Столична Община, БАКБ и много дарители.

С поздравления към участниците се обърна Кметът на район „Сердика“ Столична Община инж. Тодор Кръстев, както и Калин Маринов, ръководител „Маркетинг“ на „БДЖ Пътнически превози“, които осигуриха безплатното извозване на участниците от Пловдив, Стара Загора, Варна, Русе, Перник, Враца и други населени места от страната, като специален гост на събитието беше и Дядо Коледа, който пожела на всички участници да са здрави, да се представят успешно и да покажат завидни умения по време на турнира.

Специалната награда за най – атрактивен участник според спонсорите и организаторите отиде при Мартин Иванов от ПЕГ „Екзарх Йосиф“ град Ловеч.

Целта на Коледния турнир е деца и младежи от социални центрове да спортуват заедно с връстници от семейна среда, да създават нови приятелства и да ги зареди с много настроение за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.