КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

По Коледа наистина стават чудеса!

Благодарение на цялото училище, по инициатива на ученическия съвет, учениците от ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ в навечерието на най-светлите празнични дни успяха да зарадват общо 65 деца от Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Ловеч! Децата от ЦНСТ „Здраве“, ЦНСТ „Лале“, ЦНСТ „Надежда и любов“, ЦНСТ “ Вяра“ и Преходно жилище получиха чаши с лакомства, козметика, бельо, шапки, ръкавици, одеала, възглавници и интерактивни игри и върнаха обратно усмивки и искрена обич и благодарност! 

Коледният концерт, организиран от учениците и проведен на 21.12.2021 г. в ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ в подкрепа на две каузи общо събра и дари  3 400.00 лв , разпределени по 1700.00 лв за всяка кауза.

Талантливи ученици с безрезервната подкрепа на ръководството, в продължение на три часа се изявяваха на сцената на открито, сгрявани от желанието да покажат умения, да окажат подкрепа и за пореден път да докажат, че езиковата е семейство! Поздравления за всички сърцати млади хора, които ни учат на човечност! 

Доброто съществува не само на Коледа! То е в нас във всеки един ден!